Trouwen

YEAH! Gefeliciteerd jullie gaan trouwen! Jullie dag moet een dag worden om nooit te vergeten! Een prachtige jurk, een gaaf pak, veel liefde, familie, vrienden, een toffe styling en natuurlijk iemand die dit allemaal vast legt! De Fotograaf! Ik hou van echte momenten, spontaan en ongedwongen op de foto. Foto’s waardoor je later weer terug in het moment komt en die dag opnieuw beleeft!

speciale momenten

praktische info shoot

Mijn doel is om jullie puur & stralend op de foto te zetten

waarbij de liefde voor elkaar er vanaf spat!

- Naam

"Hier komen de reviews van jouw lievelingsklanten"

01

voor de shoot

Het is verstandig vroegtijdig je shoot te boeken i.vm. jullie geplande trouwdatum, zodat ik plek vrij kan houden in mijn agenda. We hebben contact via de mail of whatsapp.

02

tijdens de shoot

Met mijn oog voor detail zorgt dat alles op jullie dag wordt gefotografeerd. Die traan van je moeder tijdens de ceremonie, de slappe lach tijdens een grappige speech, het onderonsje met oma. Jullie genieten en ik maak de foto’s. 

03

na de shoot

Je ontvangt van mij binnen 3 dagen een preview met een digitale link. Jullie uiteindelijke selectie foto’s ontvangen jullie binnen 6 weken op een usb-stick. Bij 6 uur fotografie krijgen jullie minimaal 200 foto’s. Prijs op aanvraag of € 1395,- (excl. reiskosten) voor 6 uur fotografie.

Fotoshoot

boek een shoot

Boek hier een