De sallandse heuvelrug

is mijn achtertuin...

Hi, ik ben Sharon

Wat leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn website! Ik ben 38 jaar, vriendin van Jeroen en trotse moeder van Liv (8) en Finn (6). Ik woon in Nijverdal. De Sallandse Heuvelrug is mijn achtertuin en ik ben hier dan ook vaak te vinden met mijn camera, of voor een heerlijke wandeling..

Lees verder

Ik kan onwijs genieten van de kleine dingen in het leven, zoals een heerlijke film avondje met mijn vriend, knuffelen met mijn kinderen, of een goed glas wijn met mijn vriendinnen. 

In Juli 2020 heb ik mij als fotograaf ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Mijn uit de hand gelopen hobby is veranderd in ‘Sharon Meijer Fotografie’. Zelf geniet ik om terug te kijken naar foto’s van mooie momenten in mijn leven. Dit zijn zulke mooi waardevolle herinneringen.

"uit de hand gelopen hobby"

Ik ben altijd al dol geweest op foto’s. Mijn familie zegt dat ik dit van mijn moeder heb. Ik ben mijn moeder altijd nog dankbaar dat ik zoveel foto’s van mij en mijn familie heb.

Ik ben van mening dat je nooit te veel foto’s kunt hebben. Aan een foto kleven vaak zoveel mooie herinneringen en emoties. Die ene foto kan je terug brengen naar een bijzondere periode waarmee je weer even terug in de tijd kunt.

In mijn foto’s vind ik het belangrijk om warmte, connectie en liefde vast te leggen. Het liefst zo spontaan mogelijk.

Als fotograaf hoop ik mensen een mooie herinnering aan een liefdevolle periode of moment te kunnen geven. Het liefst fotografeer ik in de natuur in een ontspannen sfeer, gewoon zoals jullie echt zijn, naar elkaar kijken, lachen, spelen en knuffelen zo ontstaan de mooiste foto’s. 

Kostbare momenten vast leggen is het allerliefste wat ik doe, om ze voor altijd te koesteren.

Het lijkt mij fantastisch om met jou of met jullie de uitdaging aan te gaan om een herinnering voor altijd te laten leven!

"Puur zoals ze zijn
En zoals je ze wilt herinneren"

Fun Facts

Over mij

"Ik doe regelmatig een dansje in de woonkamer met mijn kinderen".

"ik dol ben op chocolade".

"Ik kan de hele dag wel thee drinken".

"Ik houd van een avondje netflix op z'n tijd".

"Naast fotograferen houd ik ook van styling. Mocht je vragen hebben over je kleding tijdens een shoot, ik denk graag mee Leuk! Ik heb ook prachtige kleding/hoeden te leen".

"Ik vind dat mooie herinneringen een plekje in je huis verdienen en heb dan ook vooral veel lijsten staan/hangen met mooie foto’s en herinneringen".

Fotoshoot

boek een shoot

Boek hier een

een Fotoshoot cadeaubon is:

Uniek: zo vaak maak je immers een fotoshoot niet mee. Alleen dat al is een onvergetelijke ervaring. 
Persoonlijk: degene die de fotoshoot cadeaubon krijgt, beseft direct dat hij of zij heel erg belangrijk voor jou is. 
Waardevol: een foto is voor een tastbare herinnering voor eeuwig. 

Wat is het een mooi aandenken: "Een moeder die een dikke plakkerige kus van haar dochtertje krijgt als teken van onvoorwaardelijke liefde", een vader die zijn arm om zijn zoontje heenslaat, of oma omringd met haar vrolijke kleinkinderen. Als dat op een mooie manier vastgelegd wordt is dat een onbetaalbaar cadeau. 

Kortom; als je iemand een uniek, persoonlijk en waardevol cadeau wilt geven, geef een fotoshoot cadeaubon! Direct bestellen? Neem contact met mij op. 

bestel een waardebon