Zakelijk

Met een goede bedrijfsfotografie kun je snel een professionele indruk maken en in een opslag laten zien waar je/jullie voor staan. Of je nu coach bent, een restaurant hebt, een financieel adviseur bent of een tof product verkoopt, met een professionele bedrijfsfotografie krijgt jou klant gelijk een gevoel bij jou en jouw onderneming. 

Niet meer rommelen met een telefoon, maar professionele foto’s die het verschil kunnen maken op jou website, social media of LinkedIn

professionele indruk

praktische info shoot

Mijn doel is om jullie puur & stralend op de foto te zetten

waarbij de liefde voor wie je bent en wat je doet er vanaf spat.

- Sharon Ponsteen

"Ik heb bij Sharon een zakelijke shoot gedaan. Aan de hand van een paar voorbeeldfoto's wist ze precies de sfeer te creëren waar ik naar op zoek was. Ze heeft verstand van zaken en is creatief in het neerzetten van een mooie setting. In overleg met Sharon is veel mogelijk. Een shoot bij haar is zeker een aanrader".

- Angélica Mensink

"Sharon heeft foto's van mij gemaakt op de Sahara in Ommen. Een tip vanuit Sharon en een prachtige locatie. De foto's pasten precies bij wat ik met mijn bedrijf wilde uitstralen. Het was voor mij de eerste keer dat ik foto's liet maken en ik vond het spannend, maar Sharon stelde me enorm op mijn gemak".

- Maureen

"Ik heb Sharon de eerste keer gevraagd voor mijn webshop, want de nieuwste collectie moest gefotografeerd worden. Dat ze buiten mooie foto's kon maken dat had ik al gezien. De shoot was tof, wat deed ze het leuk en nam ze de tijd om alles van de mooiste hoek vast te leggen. Het resultaat was verbluffend. Ik hou van haar warme kleuren".

01

voor de shoot

We hebben elkaar via de mail of whatsapp gesproken en een geschikte datum geprikt voor de shoot. 

02

tijdens de shoot

Ik maak het liefst 's morgens of aan het begin van de avond (zonsondergang) foto’s. Dan heb je het mooiste licht voor de perfecte plaatjes. Het slim om je kleding af te stemmen op de kleuren van je branding/huisstijl van je bedrijf. Ik hou zelf van natuurtinten.  Er is kleding uit de cliënt closet te leen. 

03

na de shoot

Je ontvangt van mij binnen een 2 a 3 weken de shoot via de digitale link. In deze persoonlijke online galerij mag je 15 foto's in hoge resolutie uitkiezen. Extra foto’s zijn bij te bestellen. 

Let op: de factuur is BTW vrijgesteld vanwege de KOR regeling.

Fotoshoot

boek een shoot

Boek hier een