Zwangerschap

Jaa, gefeliciteerd jullie zijn zwanger! Ik vind zwangere vrouwen prachtig. Zo wonder dat er een kleintje in jou mag groeien. Of het nu de 1e keer, de 2e keer of meer is; je bent nooit hetzelfde zwanger. Laat daarom deze unieke periode prachtig vastleggen voor de rest van je leven.

Jullie zijn zwanger

praktische info shoot

Mijn doel is om jou puur & stralend op de foto te zetten

waarbij de trots en liefde voor je kindje er vanaf spat!

- Naam

"Hier komen de reviews van jouw lievelingsklanten"

01

voor de shoot

Neem contact met mij op voor het reserveren van een zwangerschaps shoot of een aankondiging van je zwangerschap. Zwangerschaps shoots wordt vaak ingepland rond de 32- 36e week van je zwangerschap. Je buik is dan op zijn mooist. We gaan samen op zoek naar de mooiste locatie.

02

tijdens de shoot

Tijdens de shoot is het natuurlijk niet verplicht om je blote buik te laten zien. Ik heb wel prachtige jurken in mijn client closet te leen. Niks moet alles mag. We doen waar jij je prettig bij voelt. Neem tijdens je shoot eventueel je man en kind(eren) mee. De shoot duurt 30-40 minuten.

03

na de shoot

Je ontvangt van mij binnen een 2 a 3 weken de shoot via de digitale link. In deze persoonlijke online galerij mag je 15 foto's in hoge resolutie uitkiezen. Extra foto’s zijn bij te bestellen. De investering bedraagt: € 175,- (excl. reiskosten).

Fotoshoot

boek een shoot

Boek hier een