Familie & gezin

Houden jullie niet van geposeerde foto’s? Bij een Familieshoot leg ik het “echte” voor jullie vast. Tijdens de shoot ga ik opzoek naar de spontane momenten. We gaan rennen, dansen, spelen en veel knuffelen.

spontane momenten

praktische info shoot

Mijn doel is om jullie puur & stralend op de foto te zetten

waarbij de liefde voor elkaar er vanaf spat!

"Hele leuke gezin shoot gehad met Sharon op de 'paarse' heide. Sharon heeft goede tips en ideeën met als resultaat schitterende foto's op een heel natuurlijke manier vastgelegd. Wij zijn erg blij met de professioneel bewerkte en snel geleverde foto's".

- Bianca Westra

"Sharon heeft 2 jaar geleden onze meiden op de foto gezet en onlangs weer opnieuw. Tijdens de shoot gaat Sharon erg leuk met de kinderen om, waardoor de foto's ontspannen zijn en gezelligheid uitstralen. Met Sharon is goed te overleggen en de foto's zijn van mooie kwaliteit".

- Familie Broeze

"Een aantal weken terug hebben wij een gave shoot gehad met Sharon. Wat deed ze het leuk met onze dochters. De kinderen hebben het er nog steeds over. We zijn ontzettend blij met de foto's".

- Familie Poorteman

01

voor de shoot

We hebben elkaar via de mail of whatsapp gesproken en een geschikte datum geprikt voor de shoot. Een familieshoot vindt altijd buiten op een mooie locatie plaats. 
Heb je zelf een favoriete locatie laat deze vooral weten! Uiteraard weet ik ook genoeg mooie plekjes. Bij minder geschikt weer zal ik in overleg de fotoshoot verplaatsen

02

tijdens de shoot

Ik maak het liefst 's morgens of aan het begin van de avond (zonsondergang) foto’s. Dan heb je het mooiste licht voor de perfecte plaatjes. Het is fijn als jullie kleding op elkaar afgestemd zijn. Het advies is geen felle kleuren, drukke prints of Disney figuren. Dit leidt af op de foto. Ik hou zelf van natuurtinten.  Er is kleding uit de cliënt closet te leen. 

03

na de shoot

Je ontvangt van mij binnen een 2 a 3 weken de shoot via de digitale link. In deze persoonlijke online galerij mag je 15 foto's in hoge resolutie uitkiezen. Extra foto’s zijn bij te bestellen. De shoot duurt 30-60 minuten en de investering bedraagt tot 5 personen: € 175,- (excl. reiskosten). Extra personen tegen een meerprijs van € 7,50 p.p.

Fotoshoot

boek een shoot

Boek hier een