Portfolio

Ervaringen klanten

"Hele leuke gezin shoot gehad met Sharon op de 'paarse' heide. Sharon heeft goede tips en ideeën met als resultaat schitterende foto's op een heel natuurlijke manier vastgelegd. Wij zijn erg blij met de professioneel bewerkte en snel geleverde foto's".

- Bianca Westra

"Sharon kwam bij ons voor een newbornshoot. Ze zorgde ervoor dat we ons erg op ons gemak voelden. We zijn enorm blij met het prachtige eindresultaat".

- Riana & Maarten

"Meerdere shoots door Sharon laten doen en altijd dik tevreden. Sharon heeft alle tijd en rust voor je, stel je op je gemak, kijkt naar jouw wensen en komt ook zelf met ideeen. Wij zijn erg blij met alle mooie foto's die Sharon heeft gemaakt voor ons".

- Familie Borger

"Ik heb bij Sharon een zakelijke shoot gedaan. Aan de hand van een paar voorbeeldfoto's wist ze precies de sfeer te creëren waar ik naar op zoek was. Ze heeft verstand van zaken en is creatief in het neerzetten van een mooie setting. In overleg met Sharon is veel mogelijk. Een shoot bij haar is zeker een aanrader".

- Sharon Ponsteen

"Sharon heeft 2 jaar geleden onze meiden op de foto gezet en onlangs weer opnieuw. Tijdens de shoot gaat Sharon erg leuk met de kinderen om, waardoor de foto's ontspannen zijn en gezelligheid uitstralen. Met Sharon is goed te overleggen en de foto's zijn van mooie kwaliteit".

- Familie Broeze

"Een aantal weken terug hebben wij een gave shoot gehad met Sharon. Wat deed ze het leuk met onze dochters. De kinderen hebben het er nog steeds over. We zijn ontzettend blij met de foto's".

- Familie Poorteman

"Sharon heeft foto's van mij gemaakt op de Sahara in Ommen. Een tip vanuit Sharon en een prachtige locatie. De foto's pasten precies bij wat ik met mijn bedrijf wilde uitstralen. Het was voor mij de eerste keer dat ik foto's liet maken en ik vond het spannend, maar Sharon stelde me enorm op mijn gemak".

- Angélica Mensink

Fotoshoot

boek een shoot

Boek hier een

een Fotoshoot cadeaubon is:

Uniek: zo vaak maak je immers een fotoshoot niet mee. Alleen dat al is een onvergetelijke ervaring. 
Persoonlijk: degene die de fotoshoot cadeaubon krijgt, beseft direct dat hij of zij heel erg belangrijk voor jou is. 
Waardevol: een foto is voor een tastbare herinnering voor eeuwig. 

Wat is het een mooi aandenken: "Een moeder die een dikke plakkerige kus van haar dochtertje krijgt als teken van onvoorwaardelijke liefde", een vader die zijn arm om zijn zoontje heenslaat, of oma omringd met haar vrolijke kleinkinderen. Als dat op een mooie manier vastgelegd wordt is dat een onbetaalbaar cadeau. 

Kortom; als je iemand een uniek, persoonlijk en waardevol cadeau wilt geven, geef een fotoshoot cadeaubon! Direct bestellen? Neem contact met mij op. 

bestel een waardebon