Newborn

Pasgeboren baby’s zijn zo klein, zacht en puur. Dat beeld wil je als ouders graag koesteren. Een Newborn shoot zorgt voor een prachtige herinnering aan deze bijzondere tijd. 

prachtige herinnering

praktische info shoot

Mijn doel is om jullie puur & stralend op de foto te zetten

waarbij de trots en liefde voor je kindje er vanaf spat!

"Sharon kwam bij ons voor een newbornshoot. Ze zorgde ervoor dat we ons erg op ons gemak voelden. We zijn enorm blij met het prachtige eindresultaat".

- Riana & Maarten

"Meerdere shoots door Sharon laten doen en altijd dik tevreden. Sharon heeft alle tijd en rust voor je, stel je op je gemak, kijkt naar jouw wensen en komt ook zelf met ideeen. Wij zijn erg blij met alle mooie foto's die Sharon heeft gemaakt voor ons".

- Familie Borger

01

voor de shoot

Het is verstandig vroegtijdig je shoot te boeken. We hebben elkaar via de mail of whatsapp gesproken en hebben een optie datum rondom je uitgerekende datum vastgezet. Newbornshoot vindt vaak binnen 2 tot 3 weken nadat de baby geboren is plaats. Baby’s laten zich het beste fotograferen binnen 10 tot 25 dagen, ze zijn dan nog erg flexibel en slapen veel. 

02

tijdens de shoot

De shoot vindt plaats bij jullie thuis of in de natuur. Voordat ik kom fotograferen is het fijn dat de baby een warm bad, schone luier en voeding heeft gehad. Het is verstandig de verwarming een graad hoger te zetten. Het liefst fotografeer ik met zachte en natuurlijke kleuren. Pas de kleding op elkaar af dan zijn jullie een mooi geheel. Er is kleding uit de cliënt closet te leen. We nemen de tijd. Tussendoor is er tijd voor voeden, verschonen, omkleden en knuffelen.

03

na de shoot

Je ontvangt van mij binnen een 2 a 3 weken de shoot via de digitale link. In deze persoonlijke online galerij mag je 15 foto's in hoge resolutie uitkiezen. Extra foto’s zijn bij te bestellen. De shoot duurt 1-1,5 uur en de investering bedraagt: € 250,- (excl. reiskosten).

Fotoshoot

boek een shoot

Boek hier een